Welkom

Op deze pagina vertellen wij je hoe het onboardingproces bij onze organisatie werkt. We leggen het stap voor stap uit.

, kloppen al je gegevens?

Hebben wij al alle informatie die we nodig hebben om je aan te melden als vrijwilliger? Tijdens het gesprek zullen onze collega’s van de interne-organisatie je gegevens nog eens met je bespreken.

De vrijwilligersovereenkomst

Je krijgt van ons via Evidos een bericht met het verzoek onze vrijwilligersovereenkomst digitaal te ondertekenen. Dit doen we met iDIN. Je hoeft hiervoor alleen in te loggen in je online bankomgeving. In je bankomgeving wordt je gevraagd je gegevens te controleren. Het ondertekenen met iDIN is gratis en is alleen een manier om te controleren of je persoonsgegevens kloppen.

Verklaring omtrent gedrag

Je ontvangt ook een uitnodiging vanuit Justis om online je verklaring van omtrent gedrag aan te vragen. Na het aanvragen ontvang je per post de VOG. Wij ontvangen graag een scan/foto via bureau@transvisie.nl. Ook dit proces is geheel kostenloos.

Je eigen Transvisie-account

Onze IT-afdeling maakt een account voor je aan bij Microsoft 365. Met dit account kun je alle basisprogramma’s van Microsoft Office gebruiken, zoals Word, Excel en PowerPoint. Je krijgt ook een eigen e-mailadres op @transvisie.nl.

Maak kennis met het team

Je kunt nu beginnen met je vrijwilligerswerk. Je begeleider/coördinator van je afdeling zal binnen 7 dagen na het activeren van je Microsoft account een afspraak met je maken om kennis te maken.